Weselne

Zupy

Bulion z paluszkiem lub pasztecikiem
Rosół z makaronem
Krem pieczarkowy
Krem szparagowy
Krem brokułowy


Dania mięsne

Zraz zawijany
Kotlet schabowy
Kotlet po amerykańsku
Kotlet po parysku
Kotlet A’la bajka
Kotlet królewski
Kotlet De’Volaille z masłem czosnkowym
Kotlet De’Volaille
Medalion z indyka
Pieczeń wieprzowa
Pałki z kurczaka
Kurczak w potrawce
Sztuka mięsa gotowana

Ziemniaki, frytki, pyzy
Bukiet surówek (kilka rodzajów warzyw)
Kalafior, groszek, marchew, warzywa sezonowe (na ciepło)


Deser

Deser lodowy (lody, owoce, bita śmietana z czekoladą)
Kawa
Herbata


Zimny bufet

Roladka
Szparagi w szynce
Galaretka z drobiu
Galantyna
Schab w galarecie
Schab ze śliwką
Indyk w maladze
Ozorki
Pieczeń pasterska
Rolada królewska
Karkówka w galarecie
Boczek po cygańsku
Pstrąg w galarecie
Karp w galarecie
Filet z morszczuka/mintaja
Ryba po grecku
Sandacz

Do zimnego bufetu i śniadania podawany jest chleb i masło.

Płyty wędlin
Deski serów

Sałatki

Włoska
Grecka
Z tuńczykiem
Z kurczakiem


Ciasta

Tort piętrowy (różne smaki)
Sernik
Placek z makiem
Placek z owocami
Jabłecznik
Kostka jogurtowa
Kostka egzotyczna
Kostka owocowa
Babeczki


Śniadanie

Golonka peklowana
Golonka bawarska
Szaszłyk
Udko z kurczaka
Peklówka z chrzanem
Kiełbasa na ciepło
Kapusta zasmażana lub bigos
Barszcz
Żurek
Flaki wołowe


Dodatkowo proponujemy pieczony udziec wieprzowy.

Uwaga!!! Soki, napoje, owoce, alkohol – dostarcza organizator imprezy.